Det er nu 40 år siden de første beboere flyttede til Terrasserne. Her er fortsat rart og godt at være. Du og alle andre beboere inviteres med til fejring af Terrasserne.

Her er dagens program. Kom og vær med til den del der passer dig og din familie.

Det foregår på den store fælles græsplæne ved fodboldmålene. Tag egen stol, bord, tæppe, termokande, kopper, tallerkener, bestik og drikkevarer med til dig og din familie.

Kl. 15.00 Kagekonkurrence med gave til vinderen, konkurrencer på plænen, Kongespil, stangtennis, rundbold mm. De forskellige veje kan konkurrere mod hinanden. Snobrød og skumfiduser ved bålet.

Ca. Kl. 18. Fællesspisning. En dygtig slagter laver lækre flæskestegssandwich og der er også mulighed for vegetar sandwich. Der er pølser til de børn, der vil have det.

Ca. Kl. 19. Fælles kaffe, te og hygge så længe vi har lyst

Der er overraskelser undervejs.

Tilmelding til mail: p.rh@jubii.dk snarest og inden 10. august. Skriv: om du bager kage til kagekonkurrencen, om du vil være hjælper til sport, bål eller lign.  og hvor mange I deltager i fællesspisningen kl. 18 fordelt på børn og voksne. Og skriv jeres husnr./sommerfest på indbetalingen til kontonr. 0400 4016776845.

Det koster 100 kr. pr. person for dem, der deltager i aftensmad-spisningen. Børn under 12 år er gratis.

Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt😊

Fest-udvalget; Birgitte nr. 111, Frank nr. 124, Louise nr. 158 og Pernille nr. 102.

Vis alle nyheder